Grattis älskade vän!

Idag är det en speciell dag, för just idag för 18 år sedan föddes en mycket speciell person. En person som kom att ta mycket plats i mitt liv. En person som sprider glädje bland alla, en person som man alltid kan lita på och framför allt en person som gör livet så mycket roligare och värt att leva.Vi har så många hemligheter tillsammans, och jag tror att det är bäst om de förblir det också. Även om hon "bara" har funnits i mitt liv i snart fem år, vilket faktiskt inte är så bara om man tänker efter, så är hon en av dem som jag har den största tilliten till någonsin och ärligt talat så tror jag hon kan mer om mig ibland än vad jag kan själv. Vi har gått igenom det mesta tillsammans, men det är just därför vi har klarat det också, vi har gjort det tillsammans och vi har varandra. Du, Rebecka, är den personen som får mig att skratta mest, den pesonen som ibland får mig att gråta, (läs p.g.a att vi har så fruktansvärt kul tillsammans), för ja, det slutar ibland i tårar. 
Idag är det DIN dag och jag är så tacksam att jag får vara med och dela den med dig! Du är mitt lyckopiller och hjälper mig igenom allt. Grattis älskade vän! Jag tycker om dig så himla mycket ♥ Puss på dig!
Ps. om någon tycker att detta är cheesy så spelar det ingen roll, för  hon fyller år och förtjänar att veta hur mycket hon betyder för mig, dessutom vet jag att en av det bästa sakerna som finns i Rebeckas liv är just cheese! Ds.
MIN VARDAG | | Kommentera |
Upp