Hej igen efter en underbar sommar

Hej på er! Ett väldigt långt tag sedan nu, men nu är jag i alla fall här. Sen sist har jag gjort allt och ingenting. Jag har jobbat hela sommaren och inte varit ledig särskilt många dagar, så när jag väl har varit ledig så har jag bara slappat. Kollat på serier, kollat på filmer och sovit. Inte särskilt mycket med andra ord. 

Hur som helst har jag haft en helt fantastisk sommar. Fått nya vänner för livet, mysiga kvällar vid bryggan, fest och bara massor utav kompismys. Jag har hunnit tappa bort min plånbok två gånger, men turligt nog fått tillbaka den. Jag har shoppat. Jag har gått långa mysiga promenader längs strandpromenaden och längs havet. Ja, listan kan göras himla lång, men jag väljer att sluta här och låta det förbli minnen istället. Den här sommaren har verkligen varit den bästa tiden på länge och jag skulle så gärna spola tillbaka tiden några veckor och slippa att börja skolan igen.

Nu är jag precis hemkommen från några dagar uppe i Stockholm som har varit helt perfekta. Jag, Rebecca och Elli bodde på ett superfint hotell med fräscha rum och en ganska bra lagom stor frukost. Nog om det, vi har i alla fall shoppat en del, dock ganska mycket mindre än förväntat. Jag var ute efter en del saker som jag tyvärr inte kunde köpa då jag inte hittade det där speciella som föll mig i smaken eller så var det slut överallt. Vi har gått en hel del utöver shoppingen också, vi har snittat ca. 2 mil per dag vilket är lång över det normala för alla oss tre. Dock kanske det är normalt? Haha, hur som helst har vi haft det superbra och nästa Stokholmsbesök kommer nog få bli till vintern om det inte blir tidigare än så.

Eftersom det är fredag idag så betyder det att det för min del är 5 dagar kvar innan allvaret börjar igen och skolan drar igång. Jag börjar mitt sista år på gymnasiet och det är faktiskt med lite blandade känslor. Jag har verkligen ingen lust alls till att börja skolan igen, men jag både hoppas och tror att 3:an kommer bli lättare med lite mindre plugg och lite roligare. Jag behöver egentligen bara läsa sex stycken obligatoriska kurser. Det innebär att jag hade kunnat välja att ha ett i princip pluggfritt sista år, dock har jag inte valt den enkla vägen utan läser istället nio stycken kurser då jag har valt bort en inriktningskurs och istället lagt till fyra stycken och därmed även 2800 p istället för 2500 p. Just nu känns det som ett uselt beslut, men jag vet att jag kommer ha god nytta av det i framtiden sen.

Nog om skolan nu. Jag hoppas att ni har haft en lika bra sommar som jag och att ni får en rolig skolstart! Jag brukar inte alls skriva så här långt och jag vet inte hur många det är som ens har valt att läsa klart, men jag ville åtminstone uppdatera er lite efter ca. 3 månader och jag hoppas faktiskt att jag kommer börja kika in här lite oftare faktiskt. Kram på er!



 

MIN VARDAG | | Kommentera |
Upp